ÁSZF

 Minimum rendelési összeg: 10.000 Ft

A kiválasztott termékeket leghamarabb 48 órán belül tudjuk biztosítani.

Az esetleges elírásokból származó hibákért felelősséget nem vállalunk! 
Sajnos az Euro - Forint árfolyam  nagymértékben befolyásolhatja a feltüntetett árakat.
Az árak csak tájékoztató jellegűek! 
Kérjen naprakész árajánlatot e-mailben!

1.      Munkavállalási feltételek 

 

1.1        Mi kell a megrendeléshez?

 

-          Ki a megrendelő

-          Milyen néven adminisztráljuk a rendelést

-          Milyen terméket kell  emblémáznunk (O nyakú póló, galléros póló, pulóver, stb.)

-          Bérmunka esetén mikor kapjuk a tételt

-          Mikorra kell elkészíteni

-          Pantone nyomószínek megnevezése

-          Nyomatok pontos elhelyezése és mérete (eleje, háta, ujja, alul, felül, stb.)

 

1.2       Milyen  grafika kell a megrendeléshez?

 

-          Vonalas nyomatokhoz vektoros formátumú (pdf, eps, ai, cdr)

-          Color nyomatokhoz 300dpi jpg vagy réteges PSD grafika

-          Pantone nyomószínek megnevezése

-          Nyomatméret

 

Amennyiben nem áll rendelkezésre használható grafika, lehetőség van ezek elkészítésére az aktuális költségeket árlistánk tartalmazza.

 

2.      Grafikai tervezés

 

A grafikai tervezés költségeit az aktuális árlista tartalmazza. Megrendelt emblémázás esetén amennyiben használható grafikák vannak a birtokunkban az első látványterv plusz egy módosítás még nem minősül  grafikai tervezésnek, de a további változtatások igen!

 

3.      Mintakészítés

  A mintakészítés lehetőségei:

-  100 db alatti megrendelés esetén az elkészült nyomatról fotós mintát küldünk, melynek alapján még van lehetőség módosításra. Amennyiben a megrendelő kérésére az ő hibájából módosításokat kell elvégezni annak költségeit felszámoljuk.

-   100 db feletti megrendelés esetén az elkészült nyomatról fotós mintát készítünk, valamint kézzel fogható mintát küldünk a megrendelő részére. Amennyiben a megrendelő kérésére az ő hibájából módosításokat kell elvégezni annak költségeit felszámoljuk.

-   Lehetőség van megrendeléstől függetlenül 1-1 minta elkészítésére, de ennek költségeit teljes mértékben felszámítjuk. Az ilyen jellegű munkák költségeit az aktuális árlistánk tartalmazza.

 

 

4.      Árképzés

 

Aktuális árlistánkat az elmúlt évek tapasztalatai alapján állítottuk össze. A feltüntetett árak kizárólag póló emblémázásra vonatkoznak, alap festékekkel és nyomási eljárásokkal. (Extra nyomatoknak tekintjük a pufi, magas, glitteres, elasztikus, szublimációs és color nyomatokat.) Minden más termék esetében kérjen árajánlatot!

-          sapkák

-          esernyők

-          táskák

-          pulóverek

-          kabátok

 

Ezeknek a termékeknek az emblémázási ára, a termékek PONTOS ismeretében, az árlistánktól eltérően változhat. Emblémázás előtt sok esetben csak úgy tudunk árat számolni, ha kézbe vesszük a terméket. A félreértések elkerülése miatt ez sok esetben elengedhetetlen.

4.1   Szitakészítési költség

A rétegtelenítés, szárítás, emulzió felhúzása, film, levilágítás, kiragasztás, beállás - az előkészítési munkálatokat fedezi. Nem tartalmazza a szita és szitakeret árát! Lehetőség van a szita megvásárlására, de a szita ára függ a keret nagyságától és a szövet típusától.

4.2   A sziták tárolás, szitabeállítás

A szitákat minden munka után azonnal rétegtelenítjük, azaz lemossuk. A munkához tartozó grafikai leírások és a filmek tárolásra kerülnek. Utánrendelés esetén ezeket szita beállítási költség ellenében újra felhasználjuk. A szita beállítási költség tartalmazza a munkafelvételi lapok és látványtervek kinyomtatását, a szita újbóli fotózását, kiragasztását, a gép beállítást valamint a festékek újbóli kikeverését.

4.3    Miből tevődik össze az első megrendelés költsége ?

-          alap látványterv 1 módosítással ( további változtatások grafikai tervezésnek minősülnek árszabása az aktuális árlista szerint)

-          mintanyomás

-          fotós minta

-          szitakészítés

-          emblémázási ár

 

5.      Csomagolás

 

A nyers termékek általában gyűjtődobozokban érkeznek különféleképpen csomagolva vagy csomagolás nélkül. Kérés szerint lehetőség van egyedi csomagolásra, illetve gyűjtődobozolás kivitelezésére. Ennek árképzése az egyedi igényeknek megfelelően alakul. Árajánlat kérésekor kérjük ezt mindenképpen jelezze felénk!

 

6.       Utánrendelés

 

Az utánrendelés feltételeit az  1.1-es pont alatt  találja. Az árakat az aktuális emblémázási árlista tartalmazza.

 

7.      Alkalmazott szitanyomás technikák

 

7.1        Direkt szitanyomás plasztizol festékkel: a szitán keresztül közvetlenül a termékre nyomjuk a festéket. A nyomat puha, 40°C-ig mosásálló, kicsit gumis hatású lesz. Mosógépben csak kifordítva mosható. A nyomatot vasalni tilos !

 

7.2        Direkt szitanyomás vízes bázisú festékke: a szitán keresztül közvetlenül a termékre nyomjuk a festéket. A nyomat puha 60°C-ig mosásálló, kicsit száraz hatású lesz.

 

7.3       Transzfer szitanyomás plasztizol festékkel: a szitán keresztül közvetlenül egy hordozópapírra nyomjuk  a festéket, mely végül ipari vasalóval kerül rögzítésre a textílián. A nyomat puha, 40°C-ig mosásálló, kicsit gumis hatású lesz.Mosógépben csak kifordítva mosható. A nyomatot vasalni tilos !

Azt, hogy milyen nyomástechnikát kell választanunk a feladathoz mindenképpen a grafika és a termék típusa (póló, táska, esernyő, kabát, stb.)  határozza meg. Apró részletgazdag grafikák esetében a transzfernyomást javasoljuk és választjuk. Nagyobb egybefüggő grafikáknál a direktnyomás a megfelelő választás. Az emblémázandó termékek mennyisége is befolyásolja a megfelelő nyomástechnika kiválasztását. A festék típusának kiválasztása is az emblémázandó termék és a grafika függvénye.

 

 

8.      Szállítás

A szállítási költség függ a megrendelés értékétől és a kiszállítás helyétől. Bizonyos esetekben ennek költségét cégünk átvállalja.

 

9.      Garancia

9.1  Cégünk 15 éves szakmai tapasztalat alapján arra törekszik, hogy az elvállalt munkát 100%-os minőségben végezze el. Az esetlegesen önhibánkból előforduló hibásan emblémázott termékekre garanciát vállalunk. Amennyiben az emblémázási hiba javítható, javítjuk a hibát. Amennyiben nem javítható, akkor újra gyártjuk a terméket.

 

9.2    Garanciát kizáró tényezők

 

-          szándékos rongálás

-          nem rendeltetésszerű használat

-          a nyomat vasalása az emblémázott termékeken

 

Textiltermékek esetében a mosási tájékoztató szerint kell eljárni! Ellenkező esetben a garancia érvényét veszti.

 

Az esetleges vitákat peren kívül egyeztetjük. Ennek sikertelensége esetén közös költségen szakértőt bízunk meg, majd újból egyeztetést tartunk a szakvélemény alapján, s csak ezt követően kerül sor peres eljárás indítására.