GYIK

- Textil termékek esetében milyen mosási eljárást alkalmazzak ? 

Minden esetben a termékben található mosási tájékoztató szerint kell tisztítani a terméket.

- Mennyire tartós a nyomat ?

 

- Mennyi mosást bír ki?  

Erre nem lehet objektív választ adni. A nyomatok általában együtt öregszenek a textil termékekkel. 

 

- Mi a különbség a foszforeszkáló és a fluoreszkáló nyomat között és tudtok-e ilyet készíteni? - Tudunk!                                               .

A foszforeszkáló szita nyomat az erős fényt magába gyűjtő, majd ezt követően a sötétben max 1 percig világító nyomatot jelent. Az utóvilágítás ereje és ideje valamint az, hogy a nyomat mennyire lesz zöld az az alap bázisba bekevert foszfor mennyiségétől függ. Sajnos a nyomat színe kizárólag a halvány zöldtől a zöldig lehetséges. A nyomatok ára nagyon változó ami a felhasznált foszfor mennyiségétől is függ.

A fluoreszkáló vagy neon színek jellemzően a Pantone 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807, kódokat jelentik. Ilyen a biztonsági mellények narancs 804, zöld 802, sárga 803 színe. A fluoreszkáló nyomattal készült pólókat mindíg kifordítva és sose a tűző napon szárítsátok!

 

- Tudtok készíteni fényvisszaverő nyomatot?  Olyat ami a rendvédelmi szervek ruháján van ? 

A kivitelezésre kétféle eljárást alkalmazunk. Fényvisszaverő fóliával vagy szitanyomással. Tartósság szempontjából a fóliás megoldás a jobb, de a grafika sajnos ezt nem mindíg teszi lehetővé. Apró betűk, vékony vonalak már fóliából nem kivitelezhetőek, persze a szitanyomás esetében is vannak határok. Minden esetben egyeztess velünk ?

 

- Fényképhez hasonló minőséget tudtok készíteni?

 A technológia sajátosságaiból adódóan a végleges nyomat mind színvilágában mind kép élességében maximum 10-20%-ban térhet el a fotó minőségtől.

Kérjük adja meg nevét és telefonszámát és kollégáink hamarosan felkeresik Önt!