Rólunk

 

Kedves Látogató! 

Cégünk 2001-ben jött létre a főváros közvetlen szomszédságában, Dunakeszin.

Szolgáltatásaink: szitanyomás, tamponnyomás, grafikai tervezés, gépi hímzés, zászló- és molinókészítés, reklámtábla készítés (betűkivágás, nyomtatás), egyéb nyomdai kivitelezés.

Szitanyomással 1999-ben keztünk foglalkozni, eleinte ketten, majd az évek során profi csapatot építettünk ki. Kiállításokra jártunk, könyveket bújtunk, tapasztalt szakemberek munkáit elemeztük, hogy megtanuljunk mindazt, amire ebben a szakmában szükségünk lehet. Csapatunk fiatal szakemberekből áll, akiknek nagy részét saját magunk képeztük ki. Hosszú évek kemény munkájával fejlesztettük ki a mára már jól bevált, megbízható technikákat, melyekre garanciát vállalunk.

600 m2-es szitaműhelyünkben a direkt póló nyomást automata pólónyomó géppel végezzük. Transzfer részlegünk félautomata síknyomó szitagépekkel, vágógépekkel, ipari vasalókkal van felszerelve. Kis példányszámú nyomtatásban sem ismerünk lehetetlent, így a DTG nyomtatást Brother GTX Pro segítségével megoldjuk!

Grafikai részlegünk mindent átölelő szakmai tapasztalattal készíti elő az ügyfelek által küldött grafikákat a szitanyomáshoz vagy a nyomdai kivitelezéshez. Grafikusaink személyesen vagy e-mailben segítenek, hogy elképzelését megvalósítható formába öntsük.

Mindig nagy jelentőséget tulajdonítottunk a minőségnek és a precizitásnak, hogy ezáltal ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek munkánkkal és az általunk emblémázott termékekkel.  Közvetlen vagy közvetve,  partnereinken keresztül az általunk nyomott pólók eljutottak Európa minden pontjára. Köszönhetően a nagyfokú rugalmasságnak és technikai magabiztosságnak, minden lehetetlennek tűnő feladatra megoldást találunk.

                                                                                              Zoltán Balázs
                                                                                            és a Kontúr Reklám csapata

 

Kérjük adja meg nevét és telefonszámát és kollégáink hamarosan felkeresik Önt!